You are here: Home Informasi

Pustaka Abu Naim

E-mail Print PDF

Tentang Kami

Alhamdulillah, Pustaka Abu Naim adalah pembekal buku yang memenuhi keperluan pembaca buku-buku Islam yang berkualiti yang sesuai dengan Al-Quran dan Sunnah mengikut pemahaman salafus-shalih. Buku-buku yang isinya dipertanggungjawabkan mengarahkan pembaca menuju keredhaan Allah.

Menjadi kewajiban seorang muslim yang baik memilih buku-buku yang benar sahaja untuk dibaca, buku-buku yang berlandaskan kepada Al-Quran dan As-Sunnah yang sesuai dengan pemahaman Salafus-Soleh (Generasi terbaik umat ini, iitu Sahabat, Tabi'in dan Tabi'ut-Tabi'in, dan yang mengikuti mereka dengan kabaikan.)

Hanya buku-buku seperti inilah yang akan mengantarkan pembacanya untuk memahami Islam secara benar dan lurus dan murni sebagaimana yang diturunkan oleh Allah kepada Rasulullah sallallahu 'alaihi wassalam.

Semoga usaha kami ini memudahkan pembaca untuk memilih buku-buku yang berkualiti dan sukar diperolehi di kebanyakan kedai-kedai buku di Malaysia. Semoga Allah memudahkan urusan kami ini. Semoga Allah menjadikan kedai buku ini sebagai sarana menegakkan kalimah tauhid di permukaan bumi ini. Amin

Segala puji hanya milik Allah. Shalawat dan salam semoga senantiasa tercurah kepada Rasulullah shallallahu 'alaihi wa sallam, Nabi yang ummi, keluarganya, para sahabatnya dan para pengikutnya yang setia mengikutinya hingga akhir zaman.

Semoga Allah meredhai usaha kami.

Alamat

Lot 21637,Jln Kemboja,
Kg Dato Abu Bakar Baginda,
43000 Bangi,
Selangor

Akaun Bank

MAYBANK
No. Akaun : 
514842016770 Pustaka Abu Naim

Share/Save/Bookmark
 

Cari Judul


Your Shopping Cart

VirtueMart
Your Cart is currently empty.

Diskaun 20% hingga 40%

InsyaALLAH Perhantaran secara PERCUMA dipertimbangkan


Mudah-mudah kita semua mengambil pelajaran dan manfaat dari buku-buku yang sesuai dengan Al-Quran dan As-Sunnah

Radio Hang

Radio Rodja